MENÜ

 

Vállaljuk cégek, magánszemélyek komplett szállítási feladatainak teljesítését, napi rendszerességgel, vagy alkalmilag. Rugalmasságunk lehetővé teszi akár az azonnali indulást, beugró jellegű szállítást, vagy tartalékos, hivatásos gépkocsivezető kihelyezését. 

 

NON STOP szolgálatban dolgozunk. Hétvégén, munkaszüneti- és ünnepnapokon is, szakszerűen intézzük a vám és spedíciós eljárásokat az unión kívüli megbízásokhoz.

 

Az irat-kézbesítéstől a raklapos szállításig, az áruterítéstől a költöztetésig forduljon hozzánk bizalommal! Szállítmányainkért anyagi felelősséget vállalunk, érvényes rakománybiztosításokkal rendelkezünk. Valamennyi megbízónkkal hosszú távú együttműködésre törekszünk, ennek figyelembevételével teljesítjük a ránk bízott feladatokat, és állítjuk ki számláinkat.

 

Állandó partnereink részére a megbízási paraméterek függvényében reklámfelületet biztosítunk folyamatosan  mozgásban lévő járműveinken! 

 

 Miért velünk?

 

A PIVOIVO Kft, az INTERSPRINTER futárszolgálat üzemeltetője nevében bízom benne, hogy esélyt ad szolgáltatásunknak. A mostani súlyos gazdasági helyzetben a magyar kisvállalkozások egyre nehezebben tudják felvenni a versenyt a tőkeerős nyugati cégekkel.
Fennmaradásunk záloga Partnereink maradéktalan kiszolgálása, áraink kevéssel az önköltség felett tartása, minden esetben magasabb minőséget szolgáltatva.

 

 

Mi is ennek szellemében várjuk megbízásaikat!

 

Üdvözlettel,  Simon László

Ügyvezető

 

Asztali nézet