MENÜ

KÜLDÖNC - ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK!

 

MŰKÖDÉSÜNK

Célunk, hogy Önnek időt, energiát - és ezzel együtt pénzt - takaríthassunk meg egy sokrétű szolgáltatással. Nemcsak egyszerű szállítást, hanem akár ügyintézést, diszkrét dokumentum-kezelést, akár készpénz kezelést is vállalunk.
Ha nincs ideje elintézni, bízza ránk!

KINEK AJÁNLJUK

Mindenkinek, akinek drága az ideje, de sürgős, akár több címet érintő elintéznivalója van.
Közjegyzői, ügyvédi irodák számára gyors, precíz, megbízható szolgáltatást nyújtunk.
Magánszemélyeknek, ha nem tudnak (akarnak) ügyintézés miatt szabadságra menni, esetleg házhoz szeretnének szállíttatni egy saját autójuk befogadóképességét meghaladó csomagot.
Nyomdáknak, kiállításszervezőknek, korlátozott szállítási kapacitással rendelkező ügynökségeknek, ha fontos a gyors, rugalmas ügyintézés, és mindent pontos határidőre szeretnének teljesíteni.
Több kereskedelmi egységgel rendelkező hálózatoknak boltok közti áruátadás, dokumentumok, reklámanyagok szállítása esetén.
Minden cégnek, ha hirtelen áru, vagy fogyóeszköz beszerzési igényük jelentkezik, de nincs szabad szállítókapacitásuk, ugyanakkor fontos a gyors és precíz ügyintézés.
Időseknek, mozgásukban korlátozottaknak, ha nincs lehetőségük személyesen elintézni hivatalos ügyeiket, vagy akár kiváltani gyógyszereiket.

     

MIKOR ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE

Lényegében mindig.
Kereshet minket bármikor, sürgős esetben akár hétvégén, ünnepnap is állunk rendelkezésére.
Elérhet minket kapcsolataink bármelyikén.

   

MENNYIÉRT

A küldönc szolgálat árait Budapesten belül 4 zónára osztottuk, illetve feltüntettük az agglomerációs településeket, melyeken szintén rendelhető szolgáltatásunk.
Mint minden egyéb szolgáltatásunknál, ezúttal is törekedtünk a lehető legkedvezőbb árak kialakítására.
Amennyiben Ön rendszeresen megrendeli küldönc szállításunkat, úgy egyedi árakkal, még rugalmasabb feltételekkel állunk rendelkezésére!

 

 

Asztali nézet